Discover Your Dream

Jongeren hebben in de huidige situatie niet alleen een LEERachterstand, maar ook een LEEFachterstand opgelopen. Ze weten bijvoorbeeld niet welke studie ze moeten volgen, wat hun doelen voor de toekomst zijn, of hoe ze hun dromen kunnen realiseren.  Hierdoor raken sommigen gedemotiveerd, onzeker of trekken zich terug.

Adviseurs van Studiekeuze bootcamp staan dagelijks bewust bij stil bij de vraag: Wat motiveert een jongere? Wanneer staat hij/zij in zijn/haar kracht? Ondernemer Charly van Goch heeft met zijn fantastische initiatief ‘Discover Your Dream‘! hetzelfde doel voor ogen: Empowerment van Jongeren.

Discover your dream Programma

Een uniek driedaags event voor jongeren (16-18) jaar, die voor belangrijke keuzes in hun leven staan. Vergelijkbare trainingsprogramma’s worden normaal gesproken aan directies aangeboden, maar van 16 t/m 18 juli biedt trainingbureau Q-staff het programma exclusief voor jongeren aan. Het event helpt jongeren met het ontdekken van hun talenten, het definiëren van hun doel of droom, en het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Het zet jongeren in hun kracht, helpt sterktes en valkuilen te definiëren en geeft praktische tips en tools. Onder begeleiding van experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samen met hun peers, gaan jongeren in een driedaags event met hun toekomst aan de slag.

Wij zijn enthousiast! Meer informatie: www.discoveryourdream.nl. 

Download hier de DYD Brochure

Of laat je inspireren door onderstaand filmpje. Krijg je al zin?