Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Viviana Poort- Lerant

Viviana Poort
AdresKoningslaan 64,
1406 KH Bussum
E-mailkies.studieloopbaanadvies@gmail.com
Telefoon06-50690304
Websitewww.kies-studieloopbaanadvies.nl

Er zijn zoveel verschillende studies tegenwoordig. Hoe weet je nu wat je moet kiezen? Iets dat bij jouw talenten past en waarmee je goede kansen op de arbeidsmarkt hebt.
Ik help je er graag mee!

Lekker breed, dan kan je alle kanten nog op…..

Ik ben Viviana Poort (1971). Op de middelbare school vond ik vooral van alles leuk. Dat blijkt ook uit mijn vakkenpakket, van alle richtingen een beetje, want dan kun je er later nog alle kanten mee op. Ik koos voor Bedrijfskunde, lekker breed. Ik wilde manager worden. Geen idee wat dat inhield. Tijdens deze studie vond ik vooral het studentenleven heel leuk, de studie was bijzaak. Ik ben 2 keer geswitcht en uiteindelijk afgestudeerd in Communicatiewetenschap, ook heel breed en ja je kon er alle kanten mee op. Ik vond vooral alle vakken van deze studie heel leuk. Per toeval vond ik een baan in de recruitment en later in HR management (lekker breed) en vervolgens weer terug in de recruitment.

Meedenken met anderen

Ik heb het altijd leuk gevonden om met anderen mee te denken over de mogelijkheden die er zijn en wat bij iemand past. Wat kan een volgende stap zijn in je loopbaan? Welke banen zijn er allemaal en wat heb je er voor nodig om daar te komen? Daar krijg ik energie van. Zeker als ik dan terug krijg van iemand dat de stap die ze gezet hebben goed bij ze past.
Ik heb jarenlange ervaring met de werving en selectie van personeel in diverse branches en functies, op allerlei niveaus, van medewerker tot directie. Van jongvolwassenen tot aan volwassenen tegen de pensioenleeftijd. Hierdoor heb ik een goed beeld van de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die je hebt met je studie.

Studiekeuze

Ik merk in mijn omgeving dat veel kinderen het moeilijk vinden om rond hun 14e al een profiel te kiezen, laat staan om rond je 16e een studiekeuze te maken voor je toekomst.
Wil jij weten welke middelbare school profiel of welke studie bij jou past? Wat wil ik, wat kan ik en waar ben ik goed in? Welke profielen en studies zijn er die bij jouw talenten passen.

Ik wil jou graag helpen!

In een dagdeel werk ik samen met jou volgens de studiekeuzebootcampmethode naar een passend middelbare school profiel of studiekeuze top 5. Dit doe ik op een persoonlijke, praktische en professionele wijze in een huiselijke sfeer.

Aan het eind van de bootcamp heb je meer inzicht en dat geeft rust en motiveert je voor je verdere middelbare school tijd.

Neem gerust contact met mij op en ik vertel je er graag meer over!