STUDIETWIJFELS

Kiezen is best lastig. Want als je voor het één kiest, laat je het andere. Voor veel jongeren is hun studiekeuze de eerste échte grote keuze in hun leven. Die wil je graag bewust maken!

Welke studie past bij mij?

Is de studie die ik in gedachten heb écht de juiste studie? Heb ik alle alternatieven goed op een rij gezet? Past deze studie bij mijn persoonlijkheid of alleen bij mijn capaciteiten? En wat is het carrièreperspectief?

Stop met twijfelen over je studiekeuze

Stop met twijfelen en kom voor een check. Kijk welke studie past bij wie je bent, wat je kan en waar je interesses liggen. Leer meer over wat jou motiveert en waar jij energie van krijgt zodat je in de toekomst ook andere keuzes makkelijker en met meer zelfvertrouwen kan maken.
Jouw investering is één dagdeel. De investering van je ouders: een fractie van de kosten van een verloren studiejaar door een verkeerde studiekeuze (€12000 volgens het Nibud). Om over de stress en de onzekerheid die dat jou gaat opleveren nog niet eens te spreken!

  • Inzicht in persoonlijkheid

  • Persoonlijke studie Top 5

  • Concreet studiekeuze actieplan

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.