Ik heb nog geen één keer spijt gehad dat ik voor Commerciële Economie heb gekozen. Het bevalt me ontzettend goed en zit er ook erg op mijn plaats. Tot nu toe heb ik alle studiepunten gehaald die ik kon halen en met een super goed resultaat. Ik streef ernaar om die P in een jaar te halen!
Kortom ik ben super tevreden en ontzettend blij dat ik toen een dag bij je langs ben gekomen!

Sophie is helemaal in haar element met deze studie. Het past bij haar, is gedreven, haalt ongekend hoge cijfers. Tevens een enorme boost voor haar zelfvertrouwen, Wauw! Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken!

“Wat een supergoede test die studentprofielanalyse. Het klopt in mijn ogen precies. En dat aan de hand van vragen in 10 minuten!”

“Het resultaat van de studiekeuzeworkshop heb ik een een 9,5 gegeven. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf en weet nu goed welke studie bij mij past.”

“Ik ben erg blij met mijn studie top 5 en door het studiekeuzeactieplan weet ik precies wat ik moet doen!”

Het gebruik van Qompas gaf me een duidelijk overzicht, dit helpt fijn met het zoeken naar een studie.

Samen op zoek gaan naar je kwaliteiten en vanuit daar op zoek gaan naar een studie.

“Het was erg duidelijk ingedeeld en er waren logische keuzes gemaakt over wat er behandeld werd. De opbouw van het eerst analyseren van onszelf en het later pas focussen op de studies vond ik erg handig en fijn.”

“Wat ongelooflijk leuk! In de Wordle van de studentprofielanalyse herken ik Ceres 100%.”

Ik vind zoveel leuk en er zijn zoveel studies. Door de SPA weet ik wie ik ben en wat bij mij past. Dat geeft mij veel rust

Bekijk de uitkomsten van ons klanttevredenheidsonderzoek : KTO SKB 2024

Bram, Sterre en Tim delen hun ervaring met Studiekeuze bootcamp

Demi en Pepijn vertellen wat een Studiekeuze bootcamp hun heeft opgeleverd