UITSTELLERS

Kom je er niet goed uit en blijf je maar twijfelen over je studie? Uit onderzoek blijkt dat 70% van de jongeren de neiging heeft om pittige beslissingen voor zich uit te schuiven.
Soms is dit geen punt en lossen zaken zich vanzelf op. Uitstellen van je studiekeuze is alleen geen handige optie. Het gaat om je toekomst – en jij wilt de juiste weg inslaan!

Hulp bij studiekeuze

Wij merken dat veel jongeren met de praktische hulp die de studiekeuze bootcamp® biedt, wél gemotiveerd raken om met hun studiekeuze aan de slag te gaan. In één dagdeel brengen we je persoonlijke studie top 5 in kaart. Dat geeft jou richting, motivatie en rust.
Deze studies passen bij wie je bent, wat je kan en wat je wil. De studiekeuze bootcamp® kun je individueel maar ook in een kleine groepen volgen.

Carriéreperspectief een baankansen

Ook adviseren wij over baankansen en carrièreperspectief. Vervolgens stellen we een concreet actieplan op waarmee jij precies weet welke stappen je kan zetten om zelf verder te komen met jouw studiekeuze. Dat geeft motivatie en energie!

  • Inzicht in persoonlijkheid

  • Persoonlijke studie Top 5

  • Concreet studiekeuze actieplan

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.