Otto Oskam

Forsk
AdresGroningen
E-mailotto@forsk.nl
Telefoon06-29577602
Websiteforsk.nl

Hoe zit jij in elkaar?

Je zou er maar voor staan. Je zit op de middelbare school, mbo of hbo en dan wil je een studiekeuze maken. Dat is een uitdaging. Wat zijn jouw interesses en eigenschappen? Welke banen en organisaties zouden bij jouw passen? En welke studierichtingen sluiten daarop het beste aan?

Heb je nog geen idee? Ik kan je helpen om tijdens de studiekeuze bootcamp® samen tot de studiekeuze top 5 te komen die bij je past.

Wie ben ik?

Met mijn 5 kinderen tussen de 16 en 22 jaar maak ik alle facetten van keuzes maken met ze mee, die ze als middelbare scholier of student moeten maken.
Na mijn middelbareschooltijd wist ik ook niet wat ik wilde worden en al helemaal niet wat ik wilde studeren. Na vier jaar Marine en de hele wereld gezien te hebben, wist ik dat ik het leuk vond veel contact met mensen te hebben. Dat was een begin. Ik koos voor hbo commerciële economie; daar kon ik nog alle kanten mee op. Mijn passie vond ik in het mensen verbinden.

Als recruiter en coach help ik al ruim 20 jaar mensen, bij het vinden van een studie en/of een baan. Ik heb zelf veel verschillende functies bekleed bij veel verschillende organisaties in diverse branches en werkvelden. Daardoor weet ik wat voor banen er zijn, weet ik wat je daarvoor moet kunnen en welke studies daarop aansluiten. Die kennis zet ik graag in om anderen mee te helpen.

Jou kan ik ook helpen, wanneer je de volgende vragen hebt; wie ben ik, wat kan ik goed en waar kom ik ’s morgens voor uit mijn bed? Of te wel; wat vind IK leuk en welke studie sluit daarbij aan.

Samen aan de slag

We gaan samen door middel van de studiekeuze bootcamp methode ® aan de slag. Jij krijgt inzicht in wie je bent, wat je drijfveren zijn en weet je wat je talenten zijn. We maken samen jouw persoonlijke studie-top-5 en stellen we een concreet studiekeuze-actieplan op.

Je krijgt een beeld wat je met deze studies kan worden en wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn. Kortom heel concreet en praktisch.

Met deze methode leer je jezelf goed kennen, maak je daarom bewuster je keuzes en weet je waarvoor je het doet. Het geeft je motivatie, rust en vertrouwen.

Wil je meer informatie, dan kan je mij bereiken op 06-29577602 of mailen naar otto@forsk.nl

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.