Sandy van Kints

Sandy van Kints
AdresBorchsatelaan 92b,
3055 ZM Rotterdam
E-mailsvkints@gmail.com
Telefoon31627408888
Websitehttps://sandyvankints.nl/

En toen was het tijd om een studie te kiezen..

De een begint ermee in het jaar voor het examen en weet ongeveer welke richting, maar wat voor mogelijkheden zijn er? De ander stelt de keuze uit tot het examen jaar zelf, want wat past er nu echt bij mij? Of je hebt een studie gekozen en komt erachter komt dat dit tóch niet de juiste keuze is geweest.

Maar hoe kies je de studie die bij je past? Vaker wel dan niet wordt dit ervaren als een pittige opgave. Je bent er zelf al een tijdje uit, je kind heeft ècht geen tijd of zin om met jou achter de computer te kruipen, en er is zóveel keuze! Je gunt hen een leuke studietijd zonder al teveel studievertraging en een baan met toekomstperspectief.

Studiekeuze Bootcamp biedt de oplossing!

De studiekeuze bootcamp® methode helpt jouw kind in één dagdeel om een persoonlijk studie top 5 op te stellen en stapt naar buiten met een concreet studiekeuze-actieplan. Hier staan bijvoorbeeld open dagen op die je kunt bezoeken en hoe je nog meer kennis/ info over mogelijke studies of banen kunt opdoen. Ook kijken we samen naar welke baankansen en carrièreperspectief de studies hebben.

Van tevoren maakt je kind een gevalideerd assessment wat de basis vormt voor de bootcamp. Deze gebruiken we om interesses, kwaliteiten en talenten te ontdekken. Als je zo kiest, is de kans van slagen groter.

Wie ben ik?

Ik ben Coach en Senior Recruiter en kijk echt naar de persoon die ik voor me heb. Want ik geloof dat je gelukkiger in je studie en werk kan zijn door jezelf beter te leren kennen. Eerlijk zijn naar jezelf en waarom je een keuze maakt en wat je ermee wil bereiken. Samen op zoek gaan naar wat je kan – wie je bent – wat je wilt. En hoe je op basis daarvan zo’n grote stap kunt nemen om de juiste studie of een volgende baan te kiezen.

Vanuit Kints Kandidaten & Coaching maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en gebruik mijn netwerk om op de hoogte te blijven van wat er speelt en welke studies relevant zijn of gewoon leuk en interessant. Logisch om dit alles te combineren in Coaching, Interim recruitment en dus ook Studiekeuze advies: dáár kan ik mensen en organisaties verder meehelpen.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.