VALERI BERNS

Valeri Berns Advies
AdresVan Ruisdaelstraat 45
6814 KW Arnhem
E-mailvaleriberns@­gmail.com
Telefoon06-21 42 99 56
Websitewelke-studie-past-bij-mij.nl

Jouw studiekeuzeadviseur? Dat ben ik, Valeri Berns (1968). Ik vertel je graag wat meer over mezelf.

Ik was voor mijn ouders een lastige puber, mijn docenten op het gymnasium vonden me ongemotiveerd. Zelf voelde ik me vooral onbegrepen: ik zat mezelf behoorlijk in de weg. Dit leidde tot heftige ruzies in ons gezin en bijna tot een verwijdering van school.

Stip op de horizon bepalen

Hoe anders had het kunnen lopen als ik meer zelfinzicht had gehad en als mijn ouders en docenten beter hadden geweten wat mij drijft en motiveert. Wat had het een hoop energie en ruzie gescheeld als ik had geweten waarom ik die ‘stomme’ vakken op school moest doen. In die jaren leken ze me allemaal even nutteloos. Van jongs af aan ben ik al doelgericht: een stip op de horizon had mij toen enorm gemotiveerd.

Waar krijg jij energie van?

Ik geloof ‘heilig’ in de kracht van motivatie en vind het uitdagend om te onderzoeken wat iemand drijft en waar iemand energie van krijgt. Daarom besloot ik na mijn hbo-studie nog een studie Psychologie op te pakken. Sinds 1996 werk ik met veel plezier als recruiter/Werving en Selectie adviseur bij onder meer Tempo-Team, YER en Yacht.

De perfecte match!

In de afgelopen 20 jaar heb ik al honderden mensen aan een leuke nieuwe baan geholpen organisaties aan gemotiveerde medewerkers. Ik merkte al snel dat de meest succesvolle bemiddelingen de ‘matches’ waren die aansloten bij persoonlijkheid, interesses, en vaardigheden en kennis.

Ik kan jou helpen

In 2015 besloot ik te gaan voor een logisch vervolg op mijn loopbaan als recruiter.  Ik help jongeren bewust te maken van hun talenten en competenties, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Ook met Welke Studie Past Bij Mij kijk ik op de eerste plaats naar wat iemand drijft en waar zijn interesses liggen.

Kies je studie met hart én hoofd

Daarnaast kijk ik naar het arbeidsmarktperspectief en de loopbaankansen. Een studie kiezen waar weinig banen in zijn lijkt mij immers zo demotiverend… Mijn jarenlange kennis van de arbeidsmarkt komt daarbij heel goed van pas. Ik weet wat de banen en competenties van de toekomst zijn. Mijn motto: leer je zelf beter kennen en kies je studie met HART én HOOFD!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.