ELLEN VERHEIJEN

Ellen Verheijen
AdresMeienvoort 4, 5706 HK Helmond
E-mailellen@tellentenzo.nl
Telefoon06-430 22 303
Websitehttps://tellentenzo.nl/

“Studiekeuzebootcamp, welke studie past bij jou?”

De open dagen van MBO, HBO en Universitaire studies vinden nu steeds vaker online plaats. Veel jongeren kunnen daarom bij hun studiekeuze extra hulp gebruiken.

Zie jij als ouder ook even niet door de bomen het bos? Dat snapt Ellen: “Logisch, maak maar eens een wel overwogen goede keuze samen met je kind, online, uit het grote aanbod van 350 MBO / 275 HBO / 175 WO studie varianten” .

Je kind is welkom bij Ellen aan de eetkamertafel in Brandevoort!

Ellen Verheijen is studiekeuze adviseur en begeleidt jouw zoon of dochter in 1 ochtend bij het maken van een studiekeuze. De studie-kandidaat maakt eerst thuis in alle rust een persoonlijkheidstest (duurt maximaal 8 minuten). Deze test is de basis van het samenstellen van een goede studiekeuze top 5. “De kinderen gaan opgelucht bij mij de deur uit met een mooi rijtje studies die naadloos aansluit bij: wie ben ik / wat wil ik / wat kan ik.” Dit geeft hen rust in het hoofd en een doel waarom ze eigenlijk op school zitten.

Tijdens deze sessie geeft Ellen ze ook nog inzicht in welke banen kun je gaan uitoefenen na het volgen van een bepaalde studie. Ook helpt zij kinderen een reëel beeld te geven van toekomstperspectieven. “Bijvoorbeeld het leuke meisje met interesse voor acteren door Netflix, neem ik mee in het brede scala van aantrekkelijke studies met baangarantie”.

Ellen: “Ik krijg vaak reacties van kinderen dat ze er eigenlijk geen zin in hadden, maar enthousiast bij mij de deur uitlopen. Hier word ik weer blij van!”

Ze gaan naar huis met een concreet studie-actieplan; wanneer zijn de online open dagen, meeloopdagen en inschrijfdata. Hoe makkelijk voor thuis!

Wil je een sessie inplannen / meer informatie en een prijs op maat: Ellen Verheijen / ellen@tellentenzo.nl / 06-43022303.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.