Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

ELLEN VERHEIJEN

Ellen Verheijen
AdresMeienvoort 4, 5706 HK Helmond
E-mailtellentenzo@gmail.com
Telefoon06-430 22 303

“Passie overbrengen en aanwakkeren, dat is echt mijn ding, iedere dag weer! Hoe ik dit doe? Nou, gewoon mezelf zijn!”

Het is niet vanzelfsprekend dat scholieren en studenten weten wat ze willen. Ook van persoonlijke talenten zijn ze zich vaak niet bewust. Velen van hen kunnen hulp gebruiken bij het op gestructureerde wijze in beeld brengen hiervan. Dat kan in korte tijd en kan nog leuk zijn ook!

Jongeren komen bij mij voor een studiekeuzebootcamp-traject. Ik ga met positieve energie zijn of haar passie tot leven brengen. Samen zetten we de toekomstdromen en wensen om in een concreet studiekeuze actieplan. Hierin gebruik ik zowel mijn werk- als privé-ervaringen:

  • Als recruiter heb ik een reëel beeld van een beroep
  • Als trotse moeder geef ik oprecht advies

Reëel beeld van een beroep

Met ruim 25 jaar ervaring als senior recruiter in verschillende sectoren, kan ik studenten heel veel vertellen over banen die je met een bepaalde studie kan gaan doen. Maar ook, welke beroepen je uitsluit als je eenmaal kiest voor een bepaalde studie. Ik neem ze mee in wat een bepaald beroep écht inhoudt. Het kan soms heel mooi en aantrekkelijk klinken, maar welke werkzaamheden horen daar bij. Vaak hoor ik: “Oh, als ik dat had geweten…” of “Tjee dat wist ik niet, dat heeft de decaan op school mij niet kunnen vertellen.”

Oprecht advies vanuit mijn gevoel

Ik ben moeder van twee fijne zonen, Barend van 17 en Pieter van 19. Barend zit in zijn examenjaar HAVO5 en zit midden in zijn studiekeuzeproces. De studiebootcamp-werkwijze heeft hem direct een actieplan in handen gegeven en een helder beeld van zijn persoonlijke profiel. Samen met hem ga ik de open dagen bezoeken van zijn top 5 studiekeuzes.

Twee jaar geleden heeft Pieter de opleiding MBO2 Mechatronica afgerond. Al voordat hij zijn diploma in ontvangst nam, kreeg hij een fulltime baan aangeboden. Hij overweegt nu om weer te gaan studeren. Heel verrassend kwam uit zijn studiebootcamp-traject het advies zich onder andere te gaan oriënteren in de beveiligingsbranche. We gaan nu samen kijken naar mogelijke meeloop-stages waarbij de combinatie van zijn technische aanleg en beveiliging mogelijk is.

Bootcamp aan de eetkamertafel

Aan mijn eetkamertafel in de frisse wijk Brandevoort tussen Eindhoven en Helmond ga ik samen met de student hard aan het werk! We bespreken de persoonlijkheidstest, beantwoorden vragenkaartjes, lopen samen de passende studies door, strepen en arceren, googlen naar locaties en data van open dagen. Het resultaat is een prachtig actieplan, waar de dag erna thuis verder op doorgepakt kan worden.

Persoonlijk contact

Bel, whatsapp of mail me als je aanvullende vragen hebt of als jij je, of je zoon of dochter, wilt aanmelden voor een studiebootcamp-traject. Samen kijken we welke module het beste past bij het studiekeuzeproces.