Carla Evelyn Zwart

Buro Piece of Cake
AdresMarspoortstraat 15, 7201 JA Zutphen
E-mailinfo@buropieceofcake.nl
Telefoon06-46372461
Websiteburopieceofcake.nl

Ontdekken wie je bent!

Als loopbaancoach weet ik hoe belangrijk het is een leuke baan te hebben waarin je je persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten kunt inzetten. En hoe demotiverend het kan zijn als je niet op de juiste plek zit. Met je studiekeuze zet je je eerste stap in jouw loopbaan. Superfijn dus om een keuze te maken die bij je past, op de manier die bij je past. Ik help je dit graag ontdekken.

Mijn inspiratiebronnen

Thuis hebben we een gezellig en hectisch gezin met 5 jongeren die midden in hun studiekeuze zitten. Zoals welk profiel ze willen kiezen, welke studie na hun examenjaar en of een tussenjaar kan helpen in het keuzeproces.
Ik vind het fijn ze in deze ontdekkingstocht te kunnen en mogen helpen.
Maar soms is het voor jou als jongere of voor ouders prettig hierin ondersteuning te krijgen. Vanuit mijn ambitie hierin iets te willen en kunnen betekenen ben ik een opleiding voor studiekeuzeadviseur en jongerencoach gaan volgen en help ik jongeren met hun studiekeuze.

Kiezen is leuk

Het maken van een studiekeuze is niet altijd even relaxt. Het aanbod van studies is groot en je wilt misschien graag alle opties overwegen om niet die ene leuke studie te missen. Daarnaast is je kennis van functies en de arbeidsmarkt nog beperkt.
Door niet te kijken naar wat er allemaal is, maar naar wie jij bent, wordt het keuzeproces leuker én makkelijker. Het antwoord op de vraag ‘wat bij je past’ is al in jezelf aanwezig. En door samen aan de slag te gaan met de studiekeuze bootcamp® krijgen we hier inzicht in.
Na afloop van de studiekeuze bootcamp® weet je dus niet alleen welk profiel of welke studies bij jou passen, maar ken je jezelf ook beter. Dit geeft je vertrouwen in jezelf en in de keuzes die je maakt.

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Naast kennis over jezelf en jouw studiemogelijkheden, help ik je tijdens de bootcamp ook met alle praktische stappen in je keuzeproces. Door passend bij jouw keuzestijl samen te ontdekken, te verdiepen, weg te strepen en vervolgacties te bepalen. Zoals een plan van aanpak voor open dagen, mogelijkheden voor proefstuderen of een gesprek met iemand die het werk doet dat je aanspreekt.
Zodat jij goed geïnformeerd je eigen keuze kunt maken en vanuit vertrouwen kunt starten aan een leuke en succesvolle studietijd.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je je graag aanmelden voor een studiekeuze bootcamp® traject? Ik ben telefonisch of per app bereikbaar op 06-46372461. Of mail naar info@buropieceofcake.nl.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.