HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW TUSSENJAAR

Je hebt besloten of overweegt een tussenjaar te nemen. Wellicht wil je gaan reizen of werken, maar je wilt in ieder geval volop nieuwe ervaringen in je rugzak stoppen. Waarin je de tijd en ruimte wilt nemen om stil te staan bij je keuzes voor de toekomst en je je persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen een boost wilt geven!
Door het volgen van een Tussenjaar bootcamp geef je invulling, richting en structuur aan al jouw ideeën, inspiratie en plannen. Het zorgt ervoor dat je relaxt kunt genieten van jouw tussenjaar zonder je doelen uit het oog te verliezen. En je, last but not least, na dit jaar weet wat je het allerliefste wilt gaan doen in de toekomst.

Wat is een Tussenjaar bootcamp

De Tussenjaar bootcamp start met een student profiel analyse (SPA), omdat weten wie jij bent, wat jij kunt en wat je wilt het uitgangspunt is voor jouw tussenjaar traject. Het programma is modulair opgebouwd, waardoor het persoonlijk op jouw wensen kan worden afgestemd. In de tussenjaar bootcamp ga je aan de slag met je tussenjaarplan, je keuzes voor de toekomst en volg je inspirerende workshops gericht op jouw persoonlijke effectiviteit, studiesucces en personal branding.

  • Inzicht in persoonlijkheid

  • Persoonlijke groei

  • Concreet tussenjaarplan

De Tussenjaar bootcamp® kan worden opgebouwd uit de volgende modules:
  • module 1 WAT WIL IK   – maken van jouw Tussenjaar actieplan op basis van de student profiel analyse (SPA) met behulp van tools & inspiratie voor de invulling van je tussenjaar [4 uur]
  • module 2 WAT KIES IK  – studiekeuze module voor het opstellen van jouw studie top 5 en studiekeuze actieplan [2 uur]
  • module 3 WIE BEN IK    – inzicht in en vergroten van je persoonlijke effectiviteit en studievaardigheden [2x 2 uur]
  • module 4 WIE KEN IK    – netwerkvaardigheden & personal branding [2 uur]
  • module 5 HOE LEEF IK  – lifestyle module om goed voor je eigen energieniveau te kunnen zorgen [2 uur]
 

Kosten* van een Tussenjaar bootcamp

 
€  499  pakket 1 – maken van jouw Tussenjaar actieplan (module 1)
€  699  pakket 2 – maken van jouw Tussenjaar actieplan + studiekeuze (module 1 & 2)
€ 1099 pakket 3 – maken van jouw Tussenjaar actieplan (module 1) + studiekeuze (module 2) + modules 3 t/m 5
*alle prijzen zijn incl. BTW
Alle sessies kunnen zowel face-to-face als online via Zoom plaatsvinden. Zo kunnen we ook eventueel vanuit het buitenland contact houden.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.