Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW TUSSENJAAR

Je hebt besloten een tussenjaar te nemen. Een jaar voor jezelf. Werken, reizen en jezelf ontdekken. Uit dit jaar wil je graag het maximale halen.

Welke studie past bij mij

In je tussenjaar wil je óók de tijd nemen voor het kiezen van een studie die bij jou past. Die past bij jouw kwaliteiten, motivatie en talenten. Het bezoeken van open dagen wil je graag gericht aanpakken zodat je veel tijd overhoudt voor leukere en belangrijke dingen zoals reizen, een bedrijf opstarten of werken.

Studiekeuze-actieplan

Een studiekeuze-actieplan kan je helpen bij het effectief kiezen van jouw studie. Met dit plan weet jij precies wanneer jij welke acties moet ondernemen om in jouw tussenjaar tot de juiste studiekeuze te komen.

Studentprofielanalyse

Aan de hand van de studentprofielanalyse helpen we je tijdens een studiekeuze bootcamp® bij het opstellen van jouw persoonlijke studie top 5. Samen kijken we wanneer er open dagen zijn, geven we je op voor proefstuderen en meeloopdagen. We bereiden vragen voor en gaan op zoek naar studenten die jou meer kunnen vertellen over de studies die jij overweegt.
Al deze activiteiten nemen we op in jouw studiekeuze-actieplan. Zo weet jij precies wanneer jij welke stappen kunt zetten om tot de juiste studiekeuze te komen. Heel concreet en praktisch!

Tussenjaarabonnement

Vind je het fijn om gedurende je tussenjaar de voortgang van je studiekeuze activiteiten met ons te bespreken en te evalueren en zo tot je definitieve keuze te komen? Speciaal voor tussenjaars, is er een tussenjaarabonnement. Naast een studiekeuze bootcamp® van 4 uur plannen we ook 2 terugkomsessies in. Zo hou jij grip op de voortgang van jouw studiekeuze actieplan.

  • Inzicht in persoonlijkheid

  • Persoonlijke studie Top 5

  • Concreet studiekeuze actieplan