Linda van der Wel

Linda van der Wel
AdresLammergors 31, 4761 VH ZEVENBERGEN
E-maillindavdwel@hotmail.com
Telefoon(06) 28 69 48 31

Wie ben je, wat kan je en wat wil je?

Dit zijn vragen die belangrijk zijn bij het kiezen van een passende studie en dus ook bij het beantwoorden van de vraag “wat wil je later worden”? Samen brengen we jouw kwaliteiten in kaart. Vaak weet je waar je minder goed in bent en vind je je eigen kwaliteiten vanzelfsprekend, waardoor ze lastig te benoemen zijn.

Uitgangspunt moet altijd zijn dat je doet wat je leuk vind. Meestal doe je dan ook waar jij goed in bent. En dan moet je er nog eens zien achter te komen wat jou nu motiveert. Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Waar krijg jij energie van? Met deze methode leer je jezelf goed kennen.

Hulp bij profiel- of studiekeuze

Op jonge leeftijd moet je een profielkeuze maken op school. Gek dat deze keuze al grote gevolgen kan hebben voor je toekomst. Door samen je kwaliteiten in kaart te brengen help ik je met het maken van een slimme profielkeuze.

Ben je bijna klaar met de middelbare school? Dan gaan we aan de slag met een goede studiekeuze. Want ja er zijn zo’n 1000 vervolgstudies op MBO, HBO en WO niveau, kies dan maar eens de juiste…

We maken samen jouw persoonlijke studie-top-5 en stellen een concreet studiekeuze-actieplan op.

Je krijgt een beeld van wat je met deze studies kan worden en wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn. Kortom heel concreet en praktisch.

Een weloverwogen studiekeuze geeft vertrouwen en rust. Maar belangrijker nog een studie vraagt veel van je motivatie. Een studie gekozen op basis van een studiekeuzebootcamp vergroot de kans dat je daadwerkelijk intrinsiek gemotiveerd bent om deze succesvol af te ronden.

Ik ben jouw studiekeuzeadviseur

Met meer dan 20 jaar ervaring in HR, werving en selectie en talent development heb ik heel veel mensen aan nieuwe, passende banen mogen helpen. Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik help nu jongeren bewust te maken van hun talenten en competenties, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Want niets is leuker dan het werken met jongeren.

Contact

Plan je bootcamp in op (06) 28 69 48 31 of mail lindavdwel@hotmail.com Vind je het fijn om eerst ervaringen van anderen te horen of wil je eerst een vrijblijvend adviesgesprek neem contact op, samen komen we er uit!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.