Susan Boode

Susan Boode
Susan Boode
AdresOranjestraat 10 7451 CC Holten
E-mailsusan@
debesteinterimmanager.nl
Telefoon06-29239054
Websitedebestestudiekeuze.nl

Omdat het kan!

Jij kunt het! Een studie kiezen. En het is makkelijker dan je denkt. Het is makkelijk als je een goed overzicht hebt van de studies die er allemaal zijn. Want dan kun je bepalen welke studies er bij jou passen. Maar wie ben jij eigenlijk?
En met die vraag gaan we beginnen! Door middel van een gevalideerd assessment zien we waar wat jouw kernkwaliteiten zijn en we bespreken we waar jij blij van wordt. Dan lopen we samen stap voor stap door de studiekeuze bootcamp en na ca 4 uur heb je een onderbouwd en geordend overzicht welke studies goed bij jou passen. En dan kun jij makkelijk kiezen!

Wie ben ik?

Ik ben Susan, studiekeuze adviseur. Naast studiekeuze advies heb ik een bedrijf in bemiddeling van interim managers. Dat betekent dat ik wekelijks veel mensen uit diverse beroepen zie en spreek en daardoor een goed beeld heb van de verschillende beroepen die er zijn.
Deze combinatie maakt het zo leuk om samen met jou te kijken welk potentieel er in jou schuilt en welke studie of opleiding daar goed bij past.
In mijn vrije tijd sport ik graag: triathlon, mountainbiken, schaatsen, skiën. Ik ben ook benieuwd naar wat jij leuk vindt om te doen!

Waar en wanneer?

Als je interesse hebt om een studiekeuze bootcamp te doen dan plannen we een afspraak in mijn gezellige kantoor in het “Ondernemershus” in Holten. Het is dichtbij het NS station maar ik haal je graag op. Heb je eerst nog vragen, bel of mail mij gerust!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.