Heidi Rooijakkers

Heidi Rooijakkers
AdresAdriaan Ditvoorsthof 1, 1087 GX Amsterdam
E-mailheidi.rooijakkers@gmail.com
Telefoon06-24709142

Meer rust, vertrouwen en focus door een goed onderbouwde studiekeuze

Weet jij al wat je wilt studeren?

Vind jij het ook zo uitdagend om de juiste studie te kiezen? Juist nu, in je laatste middelbare schooljaren, terwijl je druk bent met school, vrienden, sport en hobby’s. Om ook nog tijd te vinden om precies die ene allerleukste studie te vinden tussen al die honderden studies die er zijn in Nederland. De studie die helemaal past bij jouw kwaliteiten, bij jouw interesses en bij jouw drijfveren. De studie die ervoor gaat zorgen dat jij straks een baan kunt gaan doen waar je blij van wordt en die bovendien goede toekomstperspectieven biedt.

Hoe zou je het vinden als je binnen één dagdeel (4 uur) duidelijkheid hebt over jouw persoonlijke studie top 5 én daarnaast precies weet welke concrete stappen je nog moet zetten om tot jouw definitieve studiekeuze te komen? Hoe zou het zijn als daarmee jouw onrust over het kiezen van een studie weg is? Dat je je niet meer hoeft te verdiepen in welke studies er allemaal zijn, of deze wel of niet bij jou passen, welke open dagen je moet bezoeken en welke meeloopdagen je moet doen.

Met de Studiekeuze Bootcamp® methode kan ik je daarbij helpen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Heidi Rooijakkers (1970), ik ben moeder van drie puberzonen en ik woon en werk met veel plezier in Amsterdam op IJburg. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een studie te volgen of een baan te hebben die helemaal bij je past. Daarom vind ik het zo leuk om anderen te ondersteunen bij het maken van keuzes die recht doen aan wie ze zijn.

Ik ben studiekeuzeadviseur en loopbaancoach. Ik begeleid jongeren die het lastig vinden om in hun vaak drukke leven een keuze te maken uit de veelheid aan opleidingen die er in Nederland zijn. Dat doe ik op een manier die aansluit bij wat jongeren belangrijk vinden: met een werkwijze die persoonlijk, praktisch en concreet is. Dit geeft hen en hun ouders rust, vertrouwen en focus.

De juiste keuze

Naar mijn mening is de juiste keuze: de keuze die past bij wie jij bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ik weet welke stappen je moet zetten om daar te komen. Sinds 2014 houd ik me bezig met loopbaan- en studiekeuze. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen gedaan en ben aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen op dit gebied (Noloc en Nobco).

Ik ben enthousiast, geïnteresseerd in mensen en kan me goed inleven in anderen. Ook heb ik een grote kennis van de arbeidsmarkt en het aanbod van opleidingen in Nederland, zodat ik weet welke opleidingen de beste banenkansen geven. En wat ook wel handig is: Ik ken best veel mensen in verschillende soorten banen met wie ik je eventueel in contact kan brengen. Met deze ervaring, kennis en vaardigheden heb ik afgelopen jaren vele mensen begeleid naar de studie of baan die écht bij hen past!

Hoe werk ik?

De Studiekeuze Bootcamp® methode bestaat uit drie stappen:

  1. We kijken eerst wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. Daarmee vergroot je je zelfinzicht en weet je beter welke soort studies wel en niet aansluit bij jouw profiel.
  2. Daarna selecteren we samen een goed onderbouwde top 5 van studies die helemaal passen bij jou.
  3. Tenslotte maken we een studiekeuze-actieplan waarmee je gemakkelijk tot je definitieve studiekeuze kunt komen.

En dat allemaal in één dagdeel!

Tenslotte

  1. De gesprekken vinden plaats bij mij aan de keukentafel op IJburg in Amsterdam.
  2. Ik zorg natuurlijk voor wat lekkers te eten en te drinken als je bij mij bent.
  3. Als je met de trein komt, dan kan ik je ophalen bij station Amsterdam Arena of een ander station in de buurt.
  4. Als je uit de buurt komt, dan kan ik je ophalen bij halte Diemerpark op IJburg (tram 26 of bus 66).

Wist je trouwens dat je vrij mag vragen aan je decaan om aan een studiekeuze bootcamp® deel te nemen!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen? Of wil je je graag direct aanmelden voor een Studiekeuze Bootcamp© traject? Bel, app of mail me gerust!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Heidi

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.