Rhoderique Meesters

Rhoderique Meesters
AdresKortenbosch 11, 6228 SX Maastricht
E-mailinfo@met-mees.nl
Telefoon06-13741254

Met Mees…Waarom dan?

Herinner jij je de verhalen van je ouders over vroeger dat jij weleens struikelde en toch weer opstond? Daar mag je trots op zijn want ja, jij bent degene die uiteindelijk weer stond.
Deze eerste stappen in jouw leven, hebben je geleerd keuzes te maken voor weer een volgende stap. Zo gaat het struikelen en leren je hele leven door en sta je nu waarschijnlijk momenteel aan het begin van jouw volgende grote stap; jouw studiekeuze. Ik help jou graag deze stap met vertrouwen te zetten.

Met mijn ervaring in het ontwikkelen en verder helpen van mensen bij studiekeuzes maar ook carrière stappen, gaan we samen struikelen en opstaan en garandeer ik jou dat je er zult staan en weet welke kant je op moet gaan.

Menig scholier en student zijn je voorgegaan dus vertrouw erop dat het je gaat lukken en het je gaat helpen in het maken van keuzes.

Met Mees…Hoe dan?

Tijdens de studiekeuzebootcamp, ga ik samen met jou op pad. We onderzoeken wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil en zoeken daar passende studies bij. Zo help ik jou op een leerzame, informele en leuke manier bij het zetten van de juiste volgende stap zodat jij deze met overtuiging, motivatie en zelf vertrouwen durft te zetten.

Samen komen we tot een top 5 van studiekeuzes die je meeneemt naar huis en er bespreekt en het gaat je helpen in het geven van rust, vertrouwen en overzicht.

Met Mees…Wie dan?

De naam Mees is ontstaan vanuit mijn eigen studententijd want mijn volledige naam Rhoderique Meesters was voor velen veel te ingewikkeld en lang. Met Mees een toffe studietijd hebben, plezier hebben maar vooral ontdekken – daar ging het om.

Leuk om te vertellen dat ik zelf ook 3 kinderen heb die (nog) keuzes moeten maken. Welke studie het uiteindelijk gaat worden zullen ze alle 3 zelf gaan bepalen en ik hoop dat wij hen als ouders goed op weg hebben geholpen bij het struikelen.

Met positieve energie gaan we samen de bootcamp aan, ik durf te confronteren als het moet omdat het helpt bij het maken van keuzes en ik zal zorgen dat je met een glimlach naar huis gaat omdat deze bootcamp jouw inzicht geeft in jezelf en de top 5 studiekeuze.

Graag haal ik je op bij het station (of je wordt gebracht) en zullen in een informele setting aan de woonkamertafel (corona-proof) jouw route bewandelen in het landschap van studiekeuzes.

Heb jij er ook zin in?

Tot snel.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.