Online oriënteren - hbo en wo

Ben je op zoek naar een actuele lijst van alle online open dagen van HBO en WO 2021? Zoek je tips hoe je jouw studiekeuze proces richting en structuur kan geven? Wij zijn er een middagje voor gaan zitten en hebben alles in één handig document samengevat. Klik aan en deel hem met je klasgenoten, vrienden en vriendinnen, decaan en mentor. Samen kom je zoveel verder. Zie Online oriënteren – hbo en wo

Vooruitkijken met de actuele lijst van alle online open dagen van HBO en WO 2021

Nu de toetsweken op veel scholen voorbij zijn, is het tijd om de blik op ‘ná Corona’ te zetten.  Een stip op de horizon geeft namelijk motivatie.

Wat wil jij volgend jaar studeren? Waar wil je studeren? De komende weken zijn er op heel veel Hogescholen en Universiteiten weer open dagen. Online helaas…maar als je het bezoeken van deze open dagen een beetje voorbereid, dan kunnen deze net zo waardevol zijn.

Zeven tips voor een gestructureerd studiekeuze proces

Wil je tips hoe  je deze open dagen goed voorbereid? Deze tips deelden wij eerder al zin ons blog: Zeven tips voor een gestructureerd en gemotiveerd studiekeuze proces. 

Je kan ons webinar hierover terug kijken en een handige toolkit downloaden. Inmiddels deden meer dan 800 jongeren dat. De toolkit is heel handig document waarin onder andere vragen die je kan stellen op een open dag staan en andere handige tips die leiden tot een passende studiekeuze. Ook op de site van Studiekeuze123 staan handige tips.

Waarom moelijk doen als het samen kan?

Liever samen aan de slag met jouw studiekeuze? Ook dat kan. Boek een studiekeuze bootcamp® en in vier uur tijd helpen wij je met een persoonlijke studie Top 5 met concreet studiekeuze actieplan. Kijk op onze site voor een studiekeuze adviseur bij jou in de buurt.

 

Veel succes en plezier bij het vinden van de juiste studie!