NYNKE VAN DER WERF

Nynke van der Werf
BezoekadresMolenplein 7, Heerenveen
E-mailinfo@hetstudiehuis.nl
Telefoon06-51294689
Websitehetstudiehuis.nl

Vind jij het ook zo moeilijk om een studie te vinden? Iets dat bij jouw talent past?
Ik help je daar graag bij!

Ik ben Nynke van der Werf (1974). Op de middelbare school had ik geen idee welke studie ik moest kiezen. Zoveel mogelijkheden, zoveel leuke opleidingen, maar wat nu exact bij mij paste en waar mijn kracht lag, geen idee! Zelfs studiekeuzetesten boden geen uitkomst. Na drie testen rolde er een richting uit waar ik mezelf niet in herkende. Uiteindelijk heb ik een studie gekozen waar mijn ouders enthousiast over waren en die ze bij mij vonden passen. Inmiddels ben ik 20 jaar verder en oefen ik nu een beroep uit waar ik enthousiast van word en energie van krijg. Hoe zou het zijn geweest als iemand mij 25 jaar geleden dat inzicht had gegeven? En die ‘iemand’ kan ik voor jou zijn!

Al jaren werk ik met kinderen en jongeren. Het geeft me energie mensen vooruit te brengen met als doel dat ze zelfstandig en krachtig verder kunnen. Als orthopedagoog heb ik de nodige ervaring in en kennis over leer- en onderwijsproblemen. Daarnaast ontvang ik leerlingen in Het Studiehuis, hier werken we samen aan huiswerk in een huiselijke sfeer.

Het is heel logisch dat je geen antwoord kunt vinden op de vraag welke studie je moet kiezen. Dat komt omdat je puberbrein nog volop in ontwikkeling is. Ik help je graag met een antwoord vinden op vragen als: ‘Wie ben ik?’, ‘Waar ben ik goed in?’, ‘Wat geeft me energie?’, ‘Wat past bij mij?’. Ik vind het een voorrecht om jongeren te begeleiden bij deze vragen. We gaan samen op zoek naar je talent en we kijken daarnaast ook naar het arbeidsmarktperspectief en de loopbaankansen. Een studie kiezen die bij je past en leidt tot een beschikbare baan houd je ook gedurende je studie gemotiveerd!

Tijdens dit traject maak ik gebruik van een professionele en effectieve werkwijze. Ik ben ervan overtuigd dat je met de studiekeuzebootcampmethode een studie vindt die bij je past en je gemotiveerd houdt!

Kom gerust langs in Het Studiehuis. Je bent welkom!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.