Meike van den Nieuwendijk

Meike van den Nieuwendijk
AdresCronjestraat 5, Breda
E-mailwelkom@meikecoacht.nl
Telefoon06-27 28 94 25
Websitewww.meikecoacht.nl

Concreet studiekeuzeadvies

Soms loop je vast. Weet je niet welke weg je in moet slaan, welke keuze je moet maken, wat het beste bij jou past.

Als scholier of student is het een uitdaging te bepalen welke (vervolg-) opleiding je wilt volgen. Het aanbod is enorm. Soms raak je hierdoor uit balans of het zorgt voor frustratie of zelfs ruzies in huis. Het kan dan helpen, rust brengen, om samen met een studiekeuze adviseur uit te zoeken welke studie jou het meeste gaat brengen.

Graag help ik jou om in 4 uur flinke stappen te zetten en samen jouw persoonlijke Studie Top 5 op te stellen. Zodat je met een concreet Studiekeuze Actieplan naar huis gaat.

Motivatie bepalen

Mijn school- en studieloopbaan ging niet zonder horten of stoten. Ik kon op mijn 17e met geen mogelijkheid zeggen wat ik nou echt wilde studeren. Ik was niet gemotiveerd en kon mijn draai niet vinden. Na meerdere omzwervingen heb ik uiteindelijk, gelukkig, wel een opleiding afgerond.

Mijn zoektocht in ‘wat wil ik, wat kan ik, waar ben ik goed in’ heeft mij veel mooie momenten gebracht die ik graag met anderen wil delen. Mijn ervaringen, met diepe dalen en hoge toppen, gebruik ik nu in het begeleiden van jongeren bij het maken van de juiste studiekeuze. Een keuze die resulteert in een persoonlijke en concrete Studie Top 5 die jou energie geeft en motiveert, zodat jij weer helemaal weet waarvoor je naar school gaat.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het mij energie geeft om de verbindende factor tussen mensen te zijn. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, komt nu goed van pas bij het geven van studiekeuzeadvies. Naast het werken heb ik veel geleerd over de ontwikkeling en psychologie van de mens in het algemeen in m.n. mijn opleidingen tot kindercoach, studiekeuzeadviseur en loopbaancoach.

Passie

Het ondersteunen van jongeren die op een belangrijk punt in hun leven staan geeft mij energie. Samen met jou kijk ik graag naar de mogelijkheden die elke keuze met zich mee brengt en of deze bij jou past, jou motiveert.

Vanuit mijn ervaring en mijn nieuwsgierigheid naar jou als persoon, ben ik er van overtuigd bij te kunnen dragen aan het komen tot een persoonlijke Studie Top 5.

Kiezen met hart én hoofd

Ik help je graag jezelf beter te leren kennen, je bewust te maken van je talenten en competenties zodat je weloverwogen je keuze maakt. Wil je samen met mij kijken of ik iets voor jou kan betekenen? Bel, app of mail mij. Dan kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken welke begeleiding het beste past.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.