Zelfstandig ondernemer, word jij opgeleid tot Studiekeuze bootcamp® adviseur?

Naast je baan, ben je op zoek naar een nieuwe betekenisvolle uitdaging waar je 1-3 dagen per week tijd voor vrij wilt maken. Top, lees dan vooral even verder en word Studiekeuze bootcamp® adviseur!

“Vandaag komt Fleur bij mij aan tafel voor studiekeuze advies. Fleur heeft vorig jaar haar HAVO diploma gehaald en heeft gekozen voor de studie Journalistiek, dit leek haar toen wel leuk. Tijdens mijn voorbereiding lees ik op haar intakeformulier dat ze het zo moeilijk vond om te kiezen; door online open dagen en online meeloopdagen kreeg ze onvoldoende gevoel en beeld bij studies. Esther, haar moeder vertelde me vorige week dat Fleur onzeker is geworden en hulp nodig heeft om opnieuw een studie te gaan kiezen…..”. “Welkom Fleur bij mij aan tafel!” 

~ Ellen Verheijen – Studiekeuzeadviseur bij Studiekeuzebootcamp® ~

Het studie aanbod

Ieder jaar neemt het studieaanbod in Nederland toe. Inmiddels zijn er 350 MBO, 275 HBO en 175 WO studies. Studiekiezers zien door de bomen het bos niet meer. Dat leidt tot verkeerde studiekeuzes, onzekerheid, demotivatie, studie-uitval en uiteindelijk ook vaak tot een mis-match op de arbeidsmarkt.

Ons team

Wij, een team van 17 zelfstandige ondernemers (in functies zoals coach, recruiter, loopbaanbegeleider en HR adviseur) hebben ons verenigd en helpen jongeren en jong volwassen in hun studiekeuze proces. Studiekeuze Bootcamp® is een gevalideerde en praktische methode, hierin zijn we getraind en deze methode passen we toe aan tafel. Ben je benieuwd naar ons? Klik op deze link waar we ons 1 voor 1 aan je voorstellen. Misschien word jij ook Studiekeuze bootcamp® adviseur?

De Studiekeuze Bootcamp® methode

De Studiekeuze Bootcamp® biedt jongeren persoonlijke en concrete hulp bij hun studiekeuzeproces. De Studiekeuze Bootcamp® leidt tot betrouwbare zelfkennis, een weloverwogen en persoonlijke ‘studie top 5’ en een concreet studiekeuze-actieplan.

De Studiekeuze Bootcamp® wordt in één intensieve sessie van vier uur doorlopen. Het geeft jongeren meer zelfinzicht, duidelijkheid, rust en richting en daarmee zelfvertrouwen en motivatie voor de verdere duur van de middelbare school en daarna. Jaarlijks begeleiden wij inmiddels meer dan 700 jongeren.

Het studiekeuzeadvies is arbeidsmarktgericht. Het houdt sterk rekening met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de daaraan gerelateerde baankansen. De Studiekeuze Bootcamp® is concreet, persoonlijk en doelgericht. Via deze link lees je meer over onze werkwijze in de praktijk.

 

Studiekeuze Bootcamp® wordt door de deelnemers gemiddeld met een 8,8 beoordeeld . Bekijk hier de infographic van de uitkomsten van ons klanttevredenheidsonderzoek dat wij in februari 2022 hielden. 

Jouw profiel

Het geven van inhoudelijk sterk en kloppend studiekeuzeadvies, het coachen van jongeren in het studiekeuze proces én het runnen van je eigen winkel/business vraagt om heel veel verschillende vaardigheden en competenties.

  • Jij bent een ondernemende (loopbaan)professional en op zoek naar een betekenisvolle nieuwe uitdaging in jouw werkende leven. Van nature neem je initiatief, ben je een doorpakker/doorzetter en geeft het je energie met mensen om te gaan. Jij zegt wat je doet en doet wat je zegt. Als jij ergens voor kiest of je zinnen erop zet, laat jij je niet snel door iets in de weg staan en ga je door totdat je je doel bereikt hebt.
  • Jij hebt dan ook een groot sociaal en zakelijk netwerk en je staat vaak voorop als het gaat om het organiseren of het nu gaat om een zakelijk event, vrijwilligers regelen voor op de sportclub of inkopen doen voor de jaarlijkse straat BBQ. Ook was je vroeger actief lid van een studentenvereniging. Hierdoor heb je in je leven een groot netwerk opgebouwd en ken je veel mensen en veel mensen kennen jou.
  • Jij vindt het leuk om mensen in hun krachten te zetten, verder te helpen en het lijkt je nu ook eens leuk om jongeren te helpen in hun studiekeuzeproces.
  • Jij beschikt als ‘mensen’-mens over empathie, inlevings- en reflexief vermogen. Je bent communicatief sterk, mensen zien jou als een professional die kwaliteit levert, doet wat hij/zij zegt en zegt wat hij/zij doet. Jij krijgt zeker werk gegund en kan zo 10 families opnoemen die jou hun kinderen zouden toevertrouwen als studiekeuze adviseur.
  • Hoewel je vooral een doener bent, ben je ook een logische denker met minimaal HBO + denk- en werk niveau.

Herken je je in bovenstaande? Mooi, dan zoeken wij jou en nodigen we je uit om met ons verder in gesprek te gaan. Laat je opleiden  en wordt Studiekeuze bootcamp® adviseur! Ga werken met de unieke Studiekeuze Bootcamp ® methode!

Top match

Wij hebben gemerkt dat recruiters / werving en selectie adviseurs die lange tijd aan bureauzijde werkzaam zijn geweest en loopbaancoaches met meerdere jaren ervaring in zelfstandig ondernemerschap het snelst in staat zijn een succesvolle studiekeuze praktijk op te starten. Ook zijn zij zelf vaak vader of moeder van kinderen in de leeftijd 15-20 jaar.

98% van deelnemers beveelt de Studiekeuze Bootcamp® achteraf in zijn/haar netwerk aan.

Wij bieden jou:

  • Een licentie voor know how om de effectieve en gestructureerde Studiekeuze Bootcamp® methode als zelfstandig Studiekeuze Bootcamp ® adviseur te mogen gebruiken. Hiermee heb je de mogelijkheid om je zelfstandig ondernemerschap nog zingevender in te vullen en te verrijken met een mooi en commercieel business model.
  • Een sterke studiekeuze methode die bewezen succesvol is
  • Een inhoudelijk goed opleidingstraject (kosten voor jou ca €2500,- excl BTW), tools, stages die jou in staat stellen goed studiekeuzeadvies te geven.
  • Een compleet marketingpakket ter ondersteuning van jouw eigen commerciële doeleinden, inclusief landing op de website: studiekeuzebootcamp.nl
  • Ondersteuning van je collega’s in de vorm van actieve werk-, en WhatsApp groepen en 4x per jaar super gezellige intervisiedagen, waar inspirerende thema’s worden behandeld.

“…… En Fleur loopt na 3,5 uur opgelucht bij mij de deur uit met haar verse persoonlijke studie top 3. In haar werkmap zit het plan van aanpak om thuis verder door te pakken: de data van de open dagen, meeloopdagen en inschrijfdata kunnen zó in de gezinsagenda. Dit geeft rust en richting, ook voor haar ouders.”

Interesse? Neem contact op!

Dan willen we dolgraag met je kennismaken! Bel, app met één van ons, ook voor vragen! Samen stemmen we dan de vervolgstappen af; zoals de sollicitatieprocedure, kennismaken met collega’s en met de methode, de opleiding, stages etc.  Valeri Berns – 06-21429956 / Viviana Poort – 06-50690304 / Ellen Verheijen – 06-43022303.

Wij zijn enthousiast, nu jij nog!