Onderwijsbeurzen

Al weer voor het derde jaar neemt Studiekeuze Bootcamp® deel aan de regionale Onderwijsbeurzen die in vier steden in Nederland georganiseerd gaan worden. De adviseurs van Studiekeuze Bootcamp® zijn daar op het coachingplein te vinden. De eerste onderwijsbeurs wordt georganiseerd in Veldhoven op 30 september en 1 oktober. Meer informatie vind je hier

Goede plek voor eerste orientatie

De onderwijsbeurzen zijn een prima vertrekpunt voor een eerste studie orientatie. Verschillende regionale MBO, HBO en vaak ook universiteiten staan met stands op deze beurzen om vragen van studiezoekers te beantwoorden, hen nieuwsgierig te maken en te stimuleren op zoek te gaan naar meer informatie over bepaalde studies en opleidingen. De vervolgactie kan daarna het bezoeken van een open dag van een specifieke studie aan een bepaald opleidingsinstituut zijn. Deze open dagen staan vanaf medio oktober weer gepland bij de meeste Hogescholen en Universiteiten.

Het coachingplein

De adviseurs van Studiekeuze bootcamp® zijn te vinden op het coachingplein. Hier helpen zij één op één studiekiezers met specifieke vragen over het studiekeuzeproces. Vorig jaar hielpen wij op deze wijze maar liefst meer dan 350 jongeren op weg bij het maken van hun studiekeuze.

Tijdens de beursdagen hebben wij ook mooie aanbiedingen. Iedereen die ons bezoekt en die van mening is dat hij of zij onze hulp verder kan gebruiken, bieden wij een beurskorting aan van 20 % op onze Studiekeuze Bootcamp of een on line coaching sessie van €149,- aan.  Hiervoor ontvang je een kortingscode op de beursdag zelf. Kom dus snel langs op het coachingplein!