De effectieve studiekeuze bootcamp® methode in 2 minuten uitgelegd

Onlangs ontwikkelden studenten van het Cibap (vakschool voor vormgeving) animatie-filmpjes over de studiekeuze bootcamp ®. Drie enthousiaste studententeams gingen voor ons aan de slag en maakten drie fantastische animaties . In iedere animatie  wordt de effectieve studiekeuze bootcamp®  methode in circa 2 minuten uitgelegd.  Kort, krachtig en effectief….net als de studiekeuze bootcamp ® methode zelf!

Help jij ons kiezen? Stem!

Wil jij ons helpen kiezen welke van de drie gemaakte animatie-filmpjes, we op onze site zullen zetten? Welke verdient volgens jou een plek op de homepage van studiekeuzebootcamp.nl?

Breng jouw stem uit op het animatie filmpje dat jou het meeste aanspreekt. Welke geeft het beste weer wat een studiekeuze bootcamp® is en wat het oplevert?

De filmpjes kun je hieronder bekijken. Stemmen doe je door de animatie die jou het meeste aanspreekt een ‘duimpje’ te geven en kan tot 31/1/2023.

filmpje 1

filmpje 2

filmpje 3

Verdien 20 euro

Wil je €20 verdienen? Deel dan direct na het stemmen het door jouw gekozen filmpje met een vriend of vriendin. Om volgend jaar te kunnen gaan studeren, moet je vóór 1 mei ingeschreven staan voor een studie via studielink. Wij merken dat heel veel jongeren bij hun studiekeuze nog wel wat hulp kunnen gebruiken. Help jij hen? Verdien 20 euro door het filmpje dat jou het meeste aanspreekt naar een vriend of vriendin te sturen die volgens jou nog wel wat hulp bij zijn of haar studiekeuze kan gebruiken. Als deze persoon zich opgeeft voor een studiekeuze bootcamp ®, ontvang jij direct €20 euro van ons!

Actuele lijst met open dagen

Ben je zelf ook nog niet uit je studiekeuze? Wil jij nog open dagen bezoeken het komend kwartaal? Onze collega Viviana Poort heeft alle aankomend open dagen van HBO en Universiteiten overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Onze collega Carla Zwart ploos alle alternatieven voor Numerus Fixus (Plan B) voor je uit. Wil je deze handige lijsten ontvangen? Mail mijn collega’s  en ze sturen het je graag toe, hun e-mail adressen zijn op hun persoonlijke pagina’s te vinden. De lijst met open dagen van het MBO vind je hier op een rijtje.