Voor een goede start op de arbeidsmarkt

Jouw studiekeuze is belangrijk

Kansen arbeidsmarkt
Dit weekend las ik in de NRC het artikel over Victoriaanse tijden op de arbeidsmarkt. Gelezen? Echt even doen. Hoewel ik geen pessimist ben en graag de wereld door een zonnige roze bril zie, is dit helaas de trend van onze arbeidsmarktontwikkeling.

Vaste banen verdwijnen in rap tempo door o.a. automatisering en globalisering. Wat dit voor gevolgen heeft voor onze maatschappij staat goed beschreven in het artikel… lezen dus!

Arbeidsmarkt bestormen

Dit is ook precies mijn motivatie geweest om mijn praktijk Welke-studie-past-bij-mij.nl voor studiekeuzecoaching op te zetten. Hierbij help ik jongeren de juiste studie te kiezen.

Eentje die past bij hun persoonlijkheid en waar ze energie van krijgen en ook een studie die zorgt voor een goede startkwalificatie op de arbeidsmarkt. Mijn ruim 20 jaar werkervaring als arbeidsbemiddelaar zet ik hierbij in.

Studiekeuzebootcamp

Deze zomer organiseer ik weer een zevental studiekeuzebootcamps. Powersessies waar we in 4,5 uur antwoord vinden op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en ook welk perspectief een bepaalde studiekeuze biedt op de arbeidsmarkt.

Iedere deelnemer gaat met een studie top 5 de deur uit. Van deze top 5 worden de open dagen in 2016/2017 gericht bezocht.

Meer informatie? Bekijk de site welke-studie-past-bij-mij.nl of neem contact op met valeriberns@gmail.com of 06 – 21 42 99 56.