Onderwijsbeurzen en speedcoachsessies

Op vrijdag 8 & zaterdag 9 december zal de laatste regionale onderwijsbeurs van 2023 plaatsvinden.

De onderwijsbeurzen voor de regio’s Zuid (Veldhoven) Noord (Zwolle, Ijsselhallen)  en regio midden  (Jaarbeurshal, Utrecht) vonden al eerder plaats en waren een groot succes.

Beursstands van regionale en landelijke opleidingsinstituten zijn hier te bezoeken. Je kan er met al je studiekeuzevragen terecht. Hiermee is het een goede start van jouw studiekeuze orientatie.

Heb je bij je bezoek aan de onderwijsbeurs een KORTINGSCODE ontvangen en wil je een Studiekeuze bootcamp boeken? Kijk hier voor een studiekeuze adviseur bij jou in de buurt. Met jouw kortingscode krijg je 20 % korting of kun je voor €149,- een gevalideerd motivatie assessment aanvragen mét een uur online studiekeuze advies. Dat gaat jou zeker helpen!

Speed coaching sessie

Naast het bezoeken van de stands is er een studiekeuze coachingsplein. Hier kan jij  (voor een kleine vergoeding van €5,-) in een speedcoach sessie van 15 minuten in gesprek gaan met een professionele en onafhankelijke studiekeuze adviseur en jouw persoonlijke vragen over jouw studiekeuze aan hem of haar voorleggen. Hiermee geef je je studiekeuze proces een boost in de goede richting! Gaan we jou daar zien?

De studiekeuze adviseurs van Studiekeuze Bootcamp zullen op alle beurzen met 3 tot 6 adviseurs aanwezig zijn. Zij zijn te herkennen aan het studiekeuze bootcamp logo.

Op alle beurzen zijn ook diverse workshops te volgen. Ook de adviseurs van Studiekeuze bootcamp ® zullen iedere beursdag een workshop verzorgen. In een uur delen wij  zeven tips delen voor een succesvol studiekeuze proces dat gaat leiden tot jouw passende studie. Kom je ook luisteren en meedoen?

 

Wil je langer met ons in gesprek? We hebben twee mooie beursaanbiedingen voor jou die wij jou mede namens onze partner Thomas International kunnen aanbieden. Bezoek ons op de onderwijsbeurs en ontvang een kortingscode.

 

 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de beurs en het coachingplein?  Dat kan op deze pagina

Kun je niet maar wil je wel goed en gericht aan de slag met jouw studiekeuze? Bekijk dan ons webinar over 7 tips voor een effectief studiekeuze proces en/ of vraag onze gratis toolkit aan.

Wil je een studiekeuze bootcamp boeken? Dat kan natuurlijk ook! Kijk voor een studiekeuze bootcamp adviseur bij jou in de buurt op deze pagina en gebruik de kortingcode die je op de beurs hebt gekregen!