Onderwijsbeurzen en speedcoachsessies

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari zal de volgende  regionale onderwijsbeurs plaatsvinden in de Ahoy hallen in Rotterdam.

Eerder waren er in dit schooljaar al succesvolle onderwijsbeurzen in Eindhoven, Utrecht en Zwolle.

Beursstands van regionale en landelijke opleidingsinstituten zijn hier te bezoeken. Je kan er met al je studiekeuzevragen terecht. Hiermee is het een goede start van jouw studiekeuze orientatie. Zeker in deze tijden waarin studie-orientatie niet altijd even gemakkelijk is.

Speed coaching sessie

Naast het bezoeken van de stands is er een studiekeuze coachingsplein. Hier kan jij  (voor een kleine vergoeding van €5,-) in een speedcoach sessie van 15 minuten in gesprek gaan met een professionele en onafhankelijke studiekeuze adviseur en jouw persoonlijke vragen over jouw studiekeuze aan hem of haar voorleggen. Hiermee geef je je studiekeuze proces een boost in de goede richting!

De studiekeuze adviseurs van Studiekeuze Bootcamp zullen op alle beurzen met 4 tot 8 adviseurs aanwezig zijn. Zij zijn te herkennen aan het studiekeuze bootcamp logo.

In Zwolle, Eindhoven en Utrecht hielpen wij op deze wijze al meer dan 300 studiekiezers. De fee die wij voor onze bijdrage ontvingen van de beursorganisatie, hebben wij gedoneerd aan Stichting Anne Bo. Een organisatie die zich inzet voor meisjes die willen studeren maar daar soms de middelen niet voor hebben. Zie voor meer informatie hier

Wil je langer met ons in gesprek? We hebben twee mooie beursaanbiedingen voor jou die wij jou mede namens onze partner Thomas International kunnen aanbieden.

 

 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de beurs en het coachingplein?  Dat kan op deze pagina

Kun je niet maar wil je wel goed en gericht aan de slag met jouw studiekeuze? Bekijk dan ons webinar over 7 tips voor een effectief studiekeuze proces en/ of vraag onze gratis toolkit aan.

Wil je een studiekeuze bootcamp boeken? Dat kan natuurlijk ook! Kijk voor een studiekeuze bootcamp adviseur bij jou in de buurt op deze pagina