Inschrijven

INSCHRIJVEN BOOTCAMP/WORKSHOP

  • Wil je je opgeven voor een sessie/bootcamp of heb je vragen?
  • Zoek een studiekeuze adviseur bij jou in de buurt en mail of app hem of haar

PROFIELKEUZE-BOOTCAMP/WORKSHOP

Welke profielkeuze past bij mij? Wat motiveert mij? Waar krijg ik nooit genoeg van? Wat voor soort banen/beroepen/werkzaamheden zouden later bij mij passen? Welk profiel kan ik dan nu het beste kiezen? Flexibel in te plannen. Ook op heel korte termijn.

STUDIEKEUZE-BOOTCAMP®/WORKSHOP

Welke studie past bij mij? Stel je persoonlijke studie top 5 en concreet studiekeuze-actieplan op. Check carrièreperspectief en baankansen. Flexibel in te plannen (op werkdagen tussen 10 en 14 uur). Ook op heel korte termijn.

TUSSENJAARS

Kom aan het begin van je tussenjaar voor een studiekeuze bootcamp® en stel een persoonlijke studie top 5 met concreet studiekeuze-actieplan op. We plannen twee terugkom-momenten in zodat jij stap voor stap in jouw tussenjaar de juiste studie kiest.

GESTOPT MET STUDIE/DEMOTIVATIE

Afhankelijk van je vraagstelling, zoeken we in 1 à 2 individuele sessies a.d.h.v. een gevalideerd gedragsassessment wat jou drijft en motiveert. Hier stemmen we jouw persoonlijke doelen op af.  Ook krijg je handvatten om meer grip te krijgen op het bereiken van doelen in jouw leven en het verhogen van jouw persoonlijke effectiviteit.

PRAKTISCH

Met meerdere vrienden of vriendinnen tegelijk aan de slag? Opgeven met een kleine groep kan ook. We kiezen dan een datum die past.
Kom je met de trein? Wij hebben een haal en breng service naar het station
Voor deelname aan een studiekeuze bootcamp®, kun je verlof aanvragen op school. Bespreek het met je decaan.

Hoeveel gingen je er al voor?

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.