Beursaanbieding Voorlichtingsweek Studiekeuzelab.nl

Tof dat je ons webinar hebt bezocht of mee hebt gedaan met onze speed coachingssessies tijdens de voorlichting week van Studiekeuzelab.nl
Heb je jouw kortingscode bij de hand? Dan kun je gebruik maken van onze beursaanbiedingen.

Je kunt kiezen uit twee opties.

SPA met online coaching sessie van één uur (€109,- excl BTW)

Wil jij in korte tijd een betrouwbaar beeld krijgen van ‘wie jij bent’? Wat jou daarom motiveert en wat jou van nature energie geeft? Welke studies daarom bij jou passen? Maak in 10 minuten het gevalideerde motivatie assessment en ontvang jouw persoonlijke Student Profiel Analyse (SPA) en de bijpassende Studiekeuze Richtlijnen (SKR). Bespreek jouw SPA gedurende een online coachingsessie van één uur met één van onze studiekeuze adviseurs .

Studiekeuze bootcamp met 20 % korting (normale prijs €449,- excl BTW)

De Studiekeuze bootcamp is een studiekeuze methode waarmee wij inmiddels meer dan 750 studiekiezers aan een passende studie hielpen. De Studiekeuze bootcamp is uniek en helpt jou in 4 uur bij het vergroten van jouw zelfinzicht, aan een passende Studie Top 5 en een concreet studiekeuze actieplan. Hierdoor ben jij super goed voorbereid om jouw studiekeuze proces gericht en gestructureerd te doorlopen. Deelname aan een Studiekeuze geeft duidelijkheid, rust en motivatie en leidt tot een gemotiveerde en passende studiekeuze. Lees meer over onze werkwijze. De 10 deelnemende Studiekeuze bootcamp adviseurs geven ieder korting op 5 Studiekeuze bootcamps. Totaal zijn er dus 50 Studiekeuze bootcamp tegen een gereduceerd tarief beschikbaar. Maak snel van deze aanbieding gebruik, want vol=vol.

De studiekeuze bootcamp is een innovatieve en sucecsvolle studiekeuzemethode en doet daarom dit jaar mee aan de KVK Innovatie Top 100.

Ja ik kan hulp gebruiken en geef mij op:


  Niveau

  Studiekeuze partner

  Keuze aanbieding


  Hoeveel gingen je er al voor?

  • vergroten zelfinzicht

  • persoonlijke studie Top 5

  • concreet studiekeuze actieplan

  Actievoorwaarden

  * Actie geldt alleen met kortingscode
  * Reeds geboekte Studiekeuze bootcamps vallen buiten deze actie
  * Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief assessment kosten
  * Aanbieding geldt t/m december 2020 bij de deelnemende Studiekeuze bootcamp adviseurs.
  * De Studiekeuze bootcamp korting heeft een limiet van 50. Vol=Vol

  Deze beursactie wordt je in samenwerking met Thomas International gedaan.

  Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.