Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Patricia Fredrikz

Patricia Fredrikz
AdresGraaf Florishof 2, 3632 BS, Loenen aan de Vecht
E-mailkopjestudie@gmail.com
Telefoon06-40130876

Op zoek naar een studiekeuze adviseur en woon je in de omgeving van Amsterdam en Utrecht, dan kun jij bij mij terecht!

Een goede studiekeuze

Weet jij wie je echt bent, wat je wilt, maar ook waar je goed in bent? Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe pas je die dan het beste toe in een toekomstige studie en later in een baan?
Vragen waar je misschien wel eens over nadenkt maar nog niet meteen een antwoord op kan vinden.
Als je richting het kiezen van een profiel gaat op de middelbare school is het natuurlijk al heel fijn dat je de vakken kiest waar je goed in bent en die je voor je vervolgstudie dan ook nodig blijkt te hebben. In dat geval kan ik je helpen bij het kiezen van je profiel. In een later stadium van de middelbare school kan ik je helpen bij je studiekeuze door middel van de studiekeuzebootcamp.
In een dagdeel help ik jou dit alles op een rijtje te krijgen en ga je met een top 5 aan studies die bij jou passen de deur uit.

Wie ben ik

Samen met man, twee jongens en een hond woon ik in Loenen aan de Vecht, tussen Amsterdam en Utrecht in. Ik heb de Hogere Hotelschool in Leeuwarden gedaan, tijdens deze studie veel kunnen reizen en daarna heb ik nog een verkort doctoraal aan de VU gedaan.
De laatste 12 jaar ben ik vooral als recruiter werkzaam geweest. Ik ben een verbinder, communicatief en optimistisch en dat zijn mijn kwaliteiten die mij in mijn werkende leven plezier en succes hebben gebracht.
Nu ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jou drijft en plezier brengt!

Wat gaan wij doen

Aan mijn keukentafel of in een leuk koffietentje in de buurt gaan wij samen aan de slag. Ik kan je ophalen vanaf het station in Breukelen of misschien willen je ouders je wel brengen. Vooraf heb je al een test in gevuld, dan heb ik een duidelijk beeld en kunnen wij meteen aan de slag. Wij gaan uit van ongeveer 4 uur. Ondertussen zorg ik voor lekkere hapjes en drankjes en ook voor een lekkere lunch zal ik zorgen, ik heb tenslotte niet voor niets de hotelschool gedaan. Hard werken moet natuurlijk wel op een prettige manier.

Contact

Voor meer (vrijblijvende) informatie mag je (of je ouders) mij altijd bellen, appen of mailen op
06-40130876/kopjestudie@gmail.com