Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Kimberly Keulers

AdresLaaxumstraat 33, 3826 AH Amersfoort
E-mailstudiekeuze@colour-your-future.nl
Telefoon06-42805730
Websitewww.colour-your-future.nl

Toen ik 17 was, en op het punt stond de middelbare school te verlaten, had ik geen idee wat ik wilde gaan studeren. Ik vond het lastig om te vertellen waar ik goed in was en ik had héél veel interesses. Hoe kon ik daar nou uit kiezen? Ik was ook heel bang om een verkeerde keuze te maken en liet me daardoor vooral leiden door wat mensen om me heen tegen me zeiden of mij adviseerden.

Klaar is kees

Omdat ik ook nog eens in het buitenland woonde (Spanje) was het niet makkelijk om naar open dagen te gaan, en dat deed ik dus ook niet. De online mogelijkheden van tegenwoordig waren er toen nog niet. En ik volgde internationaal onderwijs wat voor mijn gevoel alles nog net iets ingewikkelder maakte. Er lag één brochure van een HBO opleiding in Amsterdam bij onze studieadviseur in Madrid op kantoor, en daar heb ik een opleiding in uitgezocht. Klaar is Kees. Dacht ik in ieder geval.

Talenten en motivatie

Maar waar had ik mijn studiekeuze nou écht op gebaseerd? Nou, met name op randvoorwaarden. Amsterdam sprak me aan, en een internationale opleiding sloot aan bij m’n vooropleiding en de vakken – voor zover ik daar beeld bij had – leken me ook wel prima.
Maar of de opleiding aansloot bij mijn talenten, bij wie ik was als persoon of bij wat ik destijds belangrijk vond? Nee, want daar had ik me niet genoeg in verdiept.

Hoe fijn zou het zijn geweest als iemand me destijds had kunnen begeleiden om die antwoorden te vinden? De antwoorden op de vragen “wie ben ik?”, “wat kan ik?” en “wat wil ik?”. Nou ik kan je vertellen, dat was super geweest. Het had mij namelijk veel twijfel, onzekerheid en onrust gescheeld als ik – meteen vanaf het begin – aan een studie had kunnen beginnen waarvan ik zeker wist dat ‘ie goed bij me paste, op meerdere vlakken. En dat gun ik jou ook!

‘Werk’ is mijn werk

Het vakgebied van “werk” is al meer dan 10 jaar letterlijk mijn werk. Ik begon op het uitzendbureau waar ik ook veel jongeren heb begeleid. Vervolgens aan de slag gegaan als recruiter, en sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik als loopbaancoach en studiekeuze adviseur.
Ik vind het heerlijk om jongeren en volwassenen te begeleiden naar werk en studies waar ze écht blij van worden. Waarvan ze niet alleen het gevoel hebben “dit kan ik!” maar ook “hier krijg ik energie van!”. Want dat is essentieel. Als je dan ook nog weet dat wat je leuk vindt, en waar je goed in bent, past bij wat er op dit moment op de arbeidsmarkt nodig is, nou dan zit je helemaal goed.

Dus.. wil jij ook – samen met mij – jouw antwoorden op bovenstaande vragen gaan onderzoeken? Zodat je met vertrouwen een studie kiest die echt bij je past?
Neem dan z.s.m. contact met me op via de gegevens hiernaast. Je bent meer dan welkom in Amersfoort!