JACQUELINE LEEMKUIL

Jacqueline Leemkuil
AdresBieremalaan 73
2497 AX den Haag
E-mailjacqueline@leemkuiladvies.nl
Telefoon06 1550 3837
Websitewww.leemkuiladvies.nl

Wil je advies bij het maken van de juiste studiekeuze? Ik help je graag.

Hoe zag mijn zoektocht naar een studie en baan eruit?

Mijn naam is Jacqueline Leemkuil (1966). Toen ik zelf op de middelbare school zat dacht ik dat ik alles al wist en wilde ik zo snel mogelijk aan het werk. Na een tijdje miste ik toch een opleiding. De grote vraag was: welke opleiding kies ik? Iedere keer bedacht ik wat anders, want ik vond alles leuk. Ik veranderde telkens van vakgebied. Van verkoop, naar inkoop, van boekhouding naar ICT. Tot ik vond wat ik echt leuk vond: HR-adviseur. Ik ben de opleiding gaan volgen naast mijn werk. Aangezien ik inmiddels ook moeder was, was dat best een pittige periode. Als ik toen wist wat ik nu weet, zou ik meteen na de middelbare school een passende studie gekozen hebben. Dan had ik ook kunnen genieten van het studentenleven.

Wat zijn jouw sterke punten?

Als ik doe wat bij me past, kost het me weinig moeite. Herken je dat? Om erachter te komen wat bij je past, is het belangrijk een paar dingen te weten: wat je sterke punten zijn, hoe je beslissingen neemt, hoe je omgaat met veranderingen. Ik had graag eerder geweten waar mijn sterke punten liggen en was blij geweest als iemand mij daarbij had kunnen helpen.

Wat heb ik je te bieden?

Ik heb in en met allerlei soorten organisaties gewerkt. Dit maakt dat ik je vanuit eigen ervaring kan vertellen hoe het er in verschillende bedrijven aan toe gaat. De laatste jaren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan ik, zoals laatst iemand tegen mij zei, de vraag achter de vraag ontdekken. Ik zie wat mensen voelen en bedoelen en heb daar weinig woorden voor nodig. Ik kan daardoor goed inschatten waar je energie van krijgt, wat echt bij je past.

Hoe gaan we te werk?

Ik maak gebruik van de studiekeuzebootcamp-methode ® omdat deze snel (één dagdeel), praktisch, persoonlijk en concreet is. Je krijgt in één dagdeel inzicht in wie je bent, wat je motiveert en welke talenten je hebt. We maken samen jouw persoonlijke studie-top-5. Bovendien stellen we een concreet studiekeuze-actieplan op en vertel ik je wat je kunt worden als je een studie hebt afgerond en hoe groot de kans op werk is.

Ik help je graag tijdens een studiekeuzebootcamp om samen tot de studiekeuze te komen die bij je past. Ik zie ernaar uit!  

Je kunt me bereiken op 06-15503837 of mailen naar jacqueline@leemkuiladvies.nl.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.