Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Djieuwke Rosink

Djieuwke Rosink
AdresWillem de Kooningstraat 1 7556 pm hengelo
E-maildjieuwke@me.com
Telefoon06-19197786
Websitejouwcoachintwente.nl

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Dit heeft Mahatma Gandhi ooit gezegd en dat lijkt mij een hele goede ingang om te bedenken wat je wilt gaan doen in je werkende leven later.

Wanneer je weet wie je zelf bent en daarbij wat je kunt en wat je wilt, kom je erachter wat het beste bij je past.
Bij mij is dat in fases gegaan en dat zal bij heel veel mensen het geval zijn.
Ik heb eerst maar wat gedaan op school en had nooit een echt goed beeld wat ik eigenlijk zou kunnen worden. Wat had het mooi geweest om eerst een goed beeld te hebben gehad van wie ik werkelijk was en wat ik leuk zou vinden.

Nu als studiekeuze adviseur kan ik juist jongeren helpen om dit te gaan ervaren om met een aantal eenvoudige stappen een juiste keus te kunnen maken.
Ik merk om mij heen dat veel jongeren in het eerste jaar van hun studie stoppen en niet de juiste keus hebben gemaakt. Dat is toch echt zonde van de energie die er dan in is gestoken en dat kan nu echt anders.

Mijn ervaring

Na een tijdje in een hotel gewerkt te hebben in een management functie, ben ik met mijn vriend (nu man) het avontuur in Tsjechië aangegaan door op zoek te gaan naar een eigen hotel om samen te gaan runnen. Een soort ‘Ik vertrek’ dus.

Dit was een mooie ervaring, maar niet het succes waar we op hadden gehoopt. Weinig te koop voor een goeie prijs, dus uiteindelijk weer rechtsomkeert. Wel geleerd om snel te schakelen en weer wat nieuws op te pakken, wanneer het even tegen zit.

In de loop van mijn carrière heb ik vooral geleerd om te luisteren naar andere mensen en het leren verhouden tot mensen van allerlei pluimage. Dit heb ik ook altijd fantastisch gevonden in mijn werk.
Nu als studiekeuze adviseur en coach zijn dat facetten die heel dichtbij mij staan. En door goed naar jou te luisteren en samen te bekijken naar wat o.a. jouw kwaliteiten, vaardigheden en wensen zijn, komen we tot een studiekeuze die echt bij jou zal passen.

Keuzes

Heb je de juiste keuze gemaakt, dan voel je je daar vrolijk en energiek bij. En zin om ermee aan de slag te gaan, je er verder in te verdiepen en in te groeien. Dan kun je zelfs met de onderdelen die
je minder interessant lijken, goed dealen.

Hoe dan?

In 1 dagdeel geef ik jou inzichten in wie je bent, wat jou motiveert en welke talenten je in huis hebt.
Met een assessment i.s.m. Thomas International en een aantal eenvoudige vervolgstappen gaan we samen een persoonlijke studietop 5 maken.
Daarnaast stellen we een concreet studiekeuze actieplan op en dat geeft je houvast om heel gericht die uiteindelijke studiekeuze te maken.

Ik zorg voor een ontspannen sfeer en geef je de ruimte om te onderzoeken wat het beste bij jou past en uiteraard zorg ik voor de nodige energiebommetjes -:)